Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Oferuję] Pliki

ShadyBey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aha ? co to ma być ? to już Aline2 padł ? okey. nara

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

aha ? co to ma być ? to już Aline2 padł ? okey. nara

Nie to że padł, mogę go włączyć w każdej chwili tylko wiesz jak na prawdę jest?

1. jestem sam w team

2. jeżeli czegoś nie umiem muszę lizać komuś dupę aby mi pomógł później hejt na forum co to za admin jak nie umie zrobić serwera etc.

Opublikowano

YYY co to ma być? Aline2 padł? heh supcio kofamy cie. Kto chce i jest ogarnięty może kupić, jak widać w tych rękach pliki tylko się marnowały.

1. jestem sam w team
2. jeżeli czegoś nie umiem muszę lizać komuś dupę aby mi pomógł później hejt na forum co to za admin jak nie umie zrobić serwera etc.

To weź kogoś do teamu? Wiem, że to nie jest takie proste, lecz powinieneś zwrócić uwagę na to gdzie byli doświadczenie i nie tylko. W dodatku ograniczyć komendy dla GM, żeby nie było priv eventów itp itd.

Opublikowano

YYY co to ma być? Aline2 padł? heh supcio kofamy cie. Kto chce i jest ogarnięty może kupić, jak widać w tych rękach pliki tylko się marnowały.

1. jestem sam w team

Opublikowano

1. jestem sam w team

to trzeba było wczoraj napisać , że nie masz już sił i nara. A nie tak się jeszcze dzisiaj bawiłeś i chuja zrobiłeś. Trochę osób czekało i teraz....

Opublikowano

Serio ?? Koniec ??

Powiem to po raza kolejny i ostatni

1. jestem sam w team

2. jeżeli czegoś nie umiem muszę lizać komuś dupę aby mi pomógł później hejt na forum co to za admin jak nie umie

zrobić serwera etc.

to

trzeba było wczoraj napisać , że nie masz już sił i nara. A nie tak się

jeszcze dzisiaj bawiłeś i chuja zrobiłeś. Trochę osób czekało i

teraz....

Jak mówię mogę włączyć go .

Opublikowano

Powiem tak, Sheila nie potrafi tworzyć serwerów. Maszynę ma dobrą, ale co z tego jak wszystko poszło na marne, bugi nie poprawiane były. Co do tych plików, to raczej bym odradzał.

31806132234197490012.png

"Wymagajcie od Siebie, choćby inni od Was nie wymagali"
Jan Paweł II

Opublikowano

Powiem tak, Sheila nie potrafi tworzyć serwerów. Maszynę ma dobrą, ale co z tego jak wszystko poszło na marne, bugi nie poprawiane były. Co do tych plików, to raczej bym odradzał.

Bugów tam nie ma , a ty się gówno znasz :-) + Zajebałeś mi nick

Serwer miał stać i postał 2 dni

Powiedziałem mogę go włączyć.

Opublikowano

Pliki są bardzo dobre, lecz jak widzisz jeżeli ktoś nie potrafi naprawić bugów, to tak jest, Sheila nie marudź na to, że jesteś sam w teamie, po prostu daj kilku doświadczonych GM i ogranicz komendy...

Bugów tam nie ma , a ty się gówno znasz :-) + Zajebałeś mi nick

Powiedziałem mogę go włączyć.

Każdy może mieć nick jaki tylko chce byle nie wulgarny itp.
To włącz bo ludzie tylko czekają i jak widać na marne.
Opublikowano

Mógłby ktoś ogarnięty przejąć ten server by miał kupe graczy...

@ Ewentualnie weź sobie kogoś do ekipy kogoś kto w chuj dobrze to wszytko ogarnie bo sam to szczerze gówno zrobisz.

Opublikowano

Weź to teamu kilka ogar osób np 360 i już masz większy ogar na serwie

Myślisz że to jest takie proste ? Nikt ze mną nie chce pracować domyśl się czemu :-)

Mógłby ktoś ogarnięty przejąć ten server by miał kupe graczy...

@ Ewentualnie weź sobie kogoś do ekipy kogoś kto w chuj dobrze to wszytko ogarnie bo sam to szczerze gówno zrobisz.

Próbuje

Pliki są bardzo dobre, lecz jak widzisz jeżeli ktoś nie potrafi naprawić bugów, to tak jest, Sheila nie marudź na to, że jesteś sam w teamie, po prostu daj kilku doświadczonych GM i ogranicz komendy...

Każdy może mieć nick jaki tylko chce byle nie wulgarny itp.
To włącz bo ludzie tylko czekają i jak widać na marne.

Włączę.

Ewentualnie możecie zawitać na A.. Astori jakoś tak :-)

Opublikowano

Myślisz że to jest takie proste ? Nikt ze mną nie chce pracować domyśl się czemu :-)

Próbuje

Włączę.

dogadaj się z Flourine , zróbcie jedną maszynę i razem ogarniajcie pliki. Takie moje rozwiązanie. :)

Opublikowano

Wreście sheila przyznałeś się że nic nie potrafisz ;>

Jak bym nic nie potrafił to by serwer nie był tyle warty i nie było by na nim nikogo, a na 1 edycji było ponad 600 osób :|

Opublikowano

Sheila serwa nie sprzedawaj bo jest serio zaje*isty poproś 360 aby doszedł do teamu może się zgodzi

Jak już Sheila napisał nie chcą z nim współpracować (nie mam pojęcia dlaczego).

Jeżeli by serio złapał jakąś ekipę, która by go nie zrobiła w ch*** to by było cacy ale to nie jest takie łatwe

Opublikowano

Próbuje

Włączę.

Tak dobrze. Ale cały czas prosiłeś o tę jedną "ostatnią" szansę i się poddajesz co dwa dni od postawienia serwera. Czy to jest logiczne? Tylko nam narobiłeś nadziei i boje się, że ci co hejtowal mieli racje. Ci co wierzyli w tym ja niestety jesteśmy najwyraźniej w Dupie bo tylko na to traciliśmy w sumie czas. Chyba, że zmienisz coś w swoim nastawieniu i poszukaj ludzi do teamu, nie muszą być najlepsi, byle by przeszli testy i by mieli ograniczone komendy. To nie jest aż tak dużo. Sam napisałeś w temacie Astrorii, że naprawienie bugów expa, że lecą 2lvl'e na raz to 5min widać. Jeżeli to tyle z tego serwera to będą lecieć tylko hejty nic więcej. Dziękuję za grę.

Opublikowano

Jak bym nic nie potrafił to by serwer nie był tyle warty i nie było by na nim nikogo, a na 1 edycji było ponad 600 osób :|

Powiem tak, potrafić potrafisz. Ale ludzi którym powierzasz odpowiedzialną rangę "GM" często wykorzystują ludzką głupotę i robią jakieś świństwa .

31806132234197490012.png

"Wymagajcie od Siebie, choćby inni od Was nie wymagali"
Jan Paweł II

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...